Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jfphotography.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jfphotography.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jfphotography.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/jfphotography.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om JF Photography – JF Photography

Om mig

Fotograf, der brænder for faget!

Mit navn er Jakob, og jeg er indehaver af JF Photography. Jeg er portræt- og bryllupsfotograf med base i Aalborg og Nordjylland.

Jeg vægter højt at finde frem til hvilke ønsker og behov, der skal opfyldes, og jeg går ind i hver eneste opgave med liv og sjæl hver gang, uanset om det er en lille eller stor fotoopgave. Jeg er i konstant udvikling og går højt op i kvaliteten af mine billeder. Det er mindst lige så vigtigt for mig, som for mine kunder, at billederne bliver perfekte!

Jeg tilbyder fotografering i mit fotostudie eller on-location photoshoot.

Dette var den korte udgave af mig. Jeg håber, at ovenstående lyder interessant for dig. Jeg vil i hvert fald se frem til et samarbejde med lige netop dig.

Kontakt mig
Stor erfaring indenfor
 • Bryllupsfotogtaf
 • Portrætfotograf
 • Nyfødt og baby-fotograf
 • Familie portrætter
 • Drone- og luftfotos
Hvad kunderne siger
 • Super gode virksomhedsfoto i forskellige situationer, fx hvor vi arbejder ved skrivebordet, holder møder og præsenterer noget på tavlen. Det var skønt at Jakob havde noget inventar med, som tog sig godt ud på billeder.

  – Kent Caspersen
 • Vores virksomhed har fået taget super gode portrætfoto til hjemmesiden, så alle medarbejder-billeder har samme “look and feel”.

  – Andreas Eriksen
 • Vi fik taget billeder af vores søn ved Jakob. Det var en utrolig behagelig og dejlig oplevelse. Jakob er utrolig forstående og meget serviceminded – han stoppede ikke med at tage billeder før vi var tilfredse. Billederne er i top kvalitet og vi er meget tilfredse.

  Vi vil til hver en tid benytte og anbefale et besøg ved Jakob hvis man skal bruge en fotograf som har styr på hvad han laver.

   

  – Martine
 • Super professionel og dygtig. Vi har fået taget luftfotos af vores hus og vi er yderst tilfredse 🙂 Bilederne blev så flotte!

   

  – Natascha Frandsen
 • Super dygtig.
  Fik taget de flotteste billeder af mit gamle hus. Kan kun anbefale ham, og vil klart bruge ham til vores næste foto-projekt.

   

  – Christa
 • Total professionel fotograf! Fik taget så flotte portrætter af min datter på 4 måneder. Billeder var simpelthen fantastiske. Han fik billederne printet og det gjorde bare billederne endnu bedre. Hver en krone værd, og vil helt sikkert tilbage!

   

  – Trine Thomsen